Værelser på Johannes Fog Kollegiet

Click here for EnglishVærelsespriser

Prisen (huslejen) for de fleste værelser er 2800 kr. om måneden fra 1. af Januar 2017 (opdateret d. 05-01-17) og inkluderer varme, elektricitet, vand og internet.Værelsesbeskrivelse

Kollegiet består af en to-etager høj bygning (værelse 1-62), samt yderligere to tilbygninger (værelse 64-71 og 76-80). Der er ca. 80 værelser i alt.


Værelse 1 til 62 (inklusiv)

Du har et værelse til dig selv. Værelset er omkring 15 m². Det har et indbygget spejlgarderobeskab med en dør, og en vask. De to tilstødende værelser deler et toilet, en brusekabine og en lille entre (f.eks. værelse 1 og 2, 3 og 4, 5 og 6 osv.)

Hvert værelse er indrettet med en enkeltmandsseng, et skrivebord, en stol, en bordlampe, et klædeskab. Tæpper/dyner og puder er IKKE tilgængelige. Venligst medbring dit eget, eller vær parat til at købe dette fra en af butikkerne. Alle værelser har samme type enkeltmandsseng, som består af en stor madras (B: 90 cm / L: 200 cm / H: 31 cm). Bemærk venligst at der ikke er nogen rullemadrasse på sengene.


Tilbygningsværelser (værelse 64-71 inklusiv)

Denne del af kollegiet er anderledes end den resterende del. Her deler 8 værelser et mindre køkken. Der er 3 almindelige brusere og toiletter til alle.

Nogle af værelserne er mindre end værelserne i den anden del af kollegiet, hvilket afspejles i en lavere husleje, hvis dette er tilfældet. Værelserne har ikke håndvask. På værelserne findes et klædeskab samt standard inventar (seng, skrivebord, stol, skrivebordslampe og skraldespand). Du skal medbringe din egen dyne, linned/sengetøj og pude.VIGTIGT

Venligst medbring dine egne lagner, dyne, dynebetræk, pude, pudebetræk osv.

Disse og eventuelle andre møbler du måtte have brug for kan købes i IKEA, som kun er en S-togsstation væk.


Værelserne udlejes for længere perioder (6 måneder eller mere) så længe lejeren opfylder betingelserne for opholdet (er aktiv studerende, betaler husleje, ikke har modtaget mere end 2 generelle advarsler).