Faciliteter på Johannes Fog Kollegiet

Click here for English

Der er 3 køkkener på kollegiet og cirka 20 personer deler ét køkken. Du kan finde alt i køkkenet, fra køleskab, fryser, gryder og tallerkener til bestik, brødrister, og elkedel.

Det betyder, at du ikke behøver at bære disse ting fra dit værelse til køkkenet. Men hvis du gerne vil medbringe eller købe dine egne ting og opbevare dem på dit værelse - er du selvfølgelig velkommen til at gøre det.

Hvert køkken har sin eget regelsæt. Reglerne er udarbejdet af beboerne ved køkkenmøderne. Et rengøringsfirma er ansat til at gøre rent på korridorer, fællesrum og køkkengulvene. Beboerne er selv ansvarlige for:

  1. Gøre rent efter sig selv efter madlavning.
  2. Rengøring af alle overflader.
  3. Regelmæssig rengøring af kogeplader og ovne.
  4. Regelmæssig rengøring køleskabe og skabe.

Der er kabel-tv i alle køkkener og gratis trådløst internet på værelserne.


Efterlader man snavset service, ikke gør rent efter sig selv, stjæler mad eller andre ejendele, støjer uden for det tilladte tidsrum, anses alle for overtrædelser, der kan straffes med en køkken- eller generel advarsel og i nogle tilfælde direkte opsigelse af bolig uden returnering af depositum.Det Orange Køkken

Det Orange Køkken er beliggende i stueetagen. Det bruges kun af beboere i stueetagen fra rum 1-18.

Det Blå Køkken

Det Blå Køkken er ligger også i stueetagen. Det bruges kun af beboere i stueetagen fra rum 44-62.

Køkkenet Ovenpå

Køkkenet Ovenpå ligger på første sal. Det bruges kun af beboere på første sal fra rum 19-38.

Vaskerum

I kælderen finder du vaskefaciliteter. Du skal betale for din vask ved at bruge dit vaskekort. Det koster 20 kr. for hver vask og 20 kroner at tumble/tørre.

Fryserfaciliteter